Klantenservice

Zeg het ons! Wij Luisteren.

Hulp Nodig?

Heeft u een vraag of Probleem? Wij helpen u graag en snel!

Retour aanmelden

Wilt u onverhoopt uw bestelling retourneren?
Dat kan natuurlijk! 

Artikelen (met uitzondering van artikelen uit onze SALE) kunnen zonder opgaaf van reden binnen 7 dagen geretourneerd worden. De artikelen dienen voorzien te zijn van het originele label. Retourneer de artikelen naar onderstaand adres. De retourzending kunt u laten verzenden door een vervoersbedrijf naar keuze. Meld uw retour even aan via ons retour aanmeld formulier.

Haiden Damesmode, Kruidenlaan 23, 7681 TG, Vroomshoop

LET OP! Wij vergoeden geen verzend/retourkosten voor een retourzending, deze zijn voor eigen rekening. Dit omdat wij met zeer lage verkoopprijzen werken en de verzend/retourkosten niet in onze artikel prijzen verwerken.

Het aankoopbedrag van uw geretourneerde artikel wordt na goede ontvangst binnen 5 werkdagen aan u teruggestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling betaald is. Het is niet mogelijk hier een ander rekeningnummer voor te gebruiken.

Wordt er een artikel geretourneerd uit een bestelling van boven de 65 euro waarbij geen verzendkosten betaald zijn geldt het volgende: brengt deze retourzending het aankoopbedrag van uw gehouden bestelling onder de 65 euro dan brengen wij 4.95 euro administratiekosten in rekening. Dit omdat wij met zeer lage verkoopprijzen werken en verzend/retour en verpakkingskosten niet in onze artikel prijzen verwerken.

Wij zijn niet aansprakelijk voor een retourzending, een retourzending is een overeenkomst tussen de consument en het vervoersbedrijf.

Retour aanmeld formulier

Vul hier uw order nummer in, deze kunt u vinden in uw order bevestiging.
Vul hier uw email adres in, zodat we eventueel contact met u op kunnen opnemen.
Niet verplicht
Niet verplicht
Super Snel Bezorgd!

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld is de zelfde dag verzonden!

Made in Italy!

Wij laten onze collectie met zorg produceren in Italië

Altijd de Goedkoopste!

Fashion moet leuk blijven, daarom zijn onze prijzen super scherp!

Veilig Online Besteld

Shop gemakkelijk, snel maar vooral ook veilig online bij ons.

Winkelwagen
Scroll naar top